Média megjelenések

piacesprofit.hu

Piac és profit 2016-12-30

Piac és Profit: Mit tehet a közös képviselő az airbnbző lakóval? Milyen buktatói vannak az Airbnb bérbeadásnak? Mi a közös képviselő feladata ezzel kapcsolatban? A hosszú távú, vagy rövidtávú bérbeadás az előnyösebb, és milyen adózási tendenciák várhatók 2017-re? – csak néhány azok az aktuális kérdések közül, amelyekre a Magyar Ingatlan Akadémia egyedi képzésén a szakemberek első kézből adtak választ.

Bevezetem.hu

Bevezetem.eu 2016-12-10

A Magyar Ingatlan Akadémia egyedi képzése Milyen évet zár a magyar ingatlanpiac és az elmúlt két év történései alapján mi várható 2017-re?;milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális bérbeadó?; miben áll a közjegyzői okirat fontossága a piacon?

Népszava

Népszava 2016-12-09

Amíg 1-2 esztendővel ezelőtt lakást főként saját használatra vásároltak az emberek, addig napjainkban - elsősorban a nagyvárosokban és főként Budapesten - a sláger az üzleti célra, bérbeadásra beszerzett ingatlan. Mindez köszönhető a felfutóban levő közösségi szálláshely-szolgáltatásnak (airbnb), amelynek honlapján jelenleg kilencezer magyar címet hirdetnek.

OrientPress

Orient Press Hírügynökség 2016-12-08

Orientpress: A Magyar Ingatlan Akadémia negyedévente szervez ebben a témában képzést, hogy széleskörű tájékoztatást adjon az ingatlanpiac adózási feltételeiről, ennek helyes menetéről, az igénybe vehető állami támogatásokról, illetve az aktuális piaci trendekről. „A rövidtávú bérbeadás nem más, mint vendéglátás, a hosszútávú bérbeadás viszont hasznosítás. Mindkettő más tudást, más ismereteket igényel.

hirgyujto.hu

Hírgyűjtő 2016-12-07

Magyar Ingatlan Akadémia: Hogyan adózzunk optimálisan? Milyen évet zár a magyar ingatlanpiac és az elmúlt két év történései alapján mi várható 2017-re?; milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális bérbeadó?; miben áll a közjegyzői okirat fontossága a piacon?; milyen buktatói vannak az Airbnb bérbeadásnak; mi a közös képviselő feladata Airbnb vonatkozásában?; a hosszú távú, vagy rövidtávú bérbeadás az előnyösebb, és milyen adózási tendenciák várhatók 2017-re? - csak néhány azok az aktuális kérdések közül, amelyekre a Magyar Ingatlan Akadémia egyedi képzésén a szakemberek első kézből adtak választ.

épülettár.hu

Épülettár 2016-12-07

Épülettár: Magyar Ingatlan Akadémia: Hogyan adózzunk optimálisan? Milyen évet zár a magyar ingatlanpiac és az elmúlt két év történései alapján mi várható 2017-re?; milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális bérbeadó?; miben áll a közjegyzői okirat fontossága a piacon?; milyen buktatói vannak az Airbnb bérbeadásnak; mi a közös képviselő feladata Airbnb vonatkozásában?; a hosszú távú, vagy rövidtávú bérbeadás az előnyösebb, és milyen adózási tendenciák várhatók 2017-re? - csak néhány azok az aktuális kérdések közül, amelyekre a Magyar Ingatlan Akadémia egyedi képzésén a szakemberek első kézből adtak választ. A nagy érdeklődésre való tekintettel az akadémia negyedévente szervez ebben a témában képzést.